woensdag 20 november 2019

Landschapje


M'n zusje en ik waren al 'append' aan het brainstormen over een nieuw zussenproject. We zijn allebei best wel creatief, dus waarom zouden we verder zoeken naar een patroon als we ook zelf wel iets kunnen verzinnen... en zo ontstond het plan om zelf een quilt te ontwerpen. En het leuke is, al hebben we dezelfde inspiratieplaatjes als uitgangspunt en zelfs dezelfde schets... (en een tekening van dochterlief die er graag wat bij wilde hangen ;-) )



... daar geven we ieder dan toch weer op geheel eigen wijze vorm aan. Door het kiezen van de kleuren ontstaat al een heel andere sfeer, en daar komt dan nog de verschillende technieken en materialen bij die we toepassen.


Het idee is hetzelfde, een landschap gezien tussen twee bomen door. Mijn bomen zijn van vilt, ik had zin om met verschillende materialen en texturen te experimenteren. Ze zitten er alleen nog maar met spelden op.


Die van mijn zusje krijgt nog een lucht die ze d.m.v. stroken gaat maken. En dan komen ook daar bomen. Dus wordt vervolgd...


1 opmerking:

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!