dinsdag 10 november 2015

10e van de maand


... en dus weer tijd voor een update van het frettenborduurwerk. Hierboven de stand van zaken op 10 november. In de afgelopen maand heb ik vrij veel kunnen borduren, ik hoopte stiekem de bladzijde af te hebben, maar dat zat er niet in.


Foto's maken bij daglicht trouwens ook niet, dus hier moeten we het maar mee doen. Ik heb ook eens een detailfoto gemaakt, zodat jullie kunnen zien hoeveel verschillende kleuren kruisjes er bij elkaar zitten, in totaal werk ik met ruim 90 kleuren. Ik kleur op het patroon met potlood in wat ik heb geborduurd, en zo houd ik een beetje overzicht. Het is gewoon doen wat er staat, dus het kan best bij slecht licht. Alleen zie ik dan later soms pas wat ik nou eigenlijk aan het borduren ben geweest.


Nou nu heb ik toch wel goeie hoop dat ik op 10 december kan melden dat deze pagina af is. Hoewel het laatste stukje minder hard gaat, omdat je dan maar een paar kruisjes per kleur kunt zetten. Dat wisselen kost veel tijd.

5 opmerkingen:

 1. Prachtig Corina!! Dat wisselen kost inderdaad veel tijd, maar het wordt daardoor ook wel extra mooi! Wat een geweldig werk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap hoor dat je dit kan maken. Wordt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap hoor dat je dit kan maken. Wordt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Door die vele kleuren wordt het geheel ook zo levendig,hoe meer ik er naar kijk,hoe meer ik het gevoel krijg dat de fretjes naar me toe komen lopen;-)
  Knap stuk borduurwerk,Corina.

  Fijne dag en lieve groet,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend
  Groetjes uit Zweden en een fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!