maandag 6 juni 2011

Kant


Weer eens met frivolité aan de gang geweest. Dat is tenminste niet zo warm op schoot. Dit boekenleggertje heb ik gemaakt in DMC 80 (lekker fijntjes dus). Het patroon stond in mei 2000 in de Kantbrief van de LOKK en is ontworpen door Marrie Stoffer, die ik ook ken van de Frivolité(k)ring. Leuk hè, met die geweven picots in het midden. De kleur liet zich weer eens lastig fotograferen, in het echt is het veel roder paars dan het op de foto lijkt.
Over de LOKK gesproken, ik heb me onlangs aangemeld als lid. In het najaar geven ze een interessante cursus Margaretenkant en die ga ik volgen! Ze gaven de tip om lid te worden, dan is de cursus een heel stukje goedkoper. Ik heb intussen ook weer een kantkloswerkje opgezet. Dus weer lekker met kant bezig.

8 opmerkingen:

 1. Erg mooi geworden, hoor! Kleuren zijn altijd moeilijk weer te geven op een foto, hè.
  Wat leuk, dat je die cursus gaat volgen. We zullen de resultaten tezijnertijd wel zien, toch!!!
  Groetjes Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig boekenleggertje, Corina. Mooi, met die verweven picots. Dat heb ik nog nooit gedaan, dus dat ga ik ook eens proberen bij mijn volgende frieveltje... Ik werk ook graag met DMC 80, Maar dat zal wel najaar worden, want ik heb nu mijn handen (en mijn hoofd) vol aan/met kantklossen en ander handwerk. Succes met de cursus Margaretenkant. We krijgen er vast wel over te horen(lezen)
  Groetjes,
  Rian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Corina, ik vind hem helemaal prachtig! En die geweven picot's echt voor mij nu nog acacadabra hoor, maar wie weet ooit!
  Bedankt voor je hulp weer!
  Leuk dat je de cursus gaat doen! We zien er vast wat over te verschijnen!
  Groetjes Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dit er weer prachtig uit en zo fijntjes ook ( en die kleur natuurlijk!!!)
  groet

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel mooi uit.
  Prachtig gedaan.
  Voor mij niets hoor zo een fijn werkje.
  Groetjes Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!