maandag 20 juni 2011

Bezig met van alles


Van de restjes stof van de broek die ik laatst maakte, heb ik nog een topje geknipt, die kon er nog net uit. Ik moet er nog helemaal aan beginnen, ik heb alleen vast de belegdelen met vlieseline verstevigd.
Deze top had ik al net iets eerder geknipt, toen ik nog even geen patroonpapier had voor de andere projecten. En met een stukje lint erbij dat ik vond bij de plaatselijke handwerkwinkel, lijkt het wel wat te gaan worden. Van deze zitten alleen nog de schoudernaden aan elkaar.
Na het vorige frivolitésjaaltje dacht ik met mijn vaders naald nog wel dikkere wol te kunnen verwerken, en daarom dit experiment. Het patroontje komt uit Mary Koniors bekende boek Tatting with visual patterns. 


Het kantkloswerkje gaat ook nog steeds een stukje verder:
En afgelopen week kwam er weer een nieuw blok uit voor de Arsenic & Old Lace Afghan, ik heb 'm wel af, dus vanavond of morgen denk ik wel dat patroon te kunnen plaatsen.

6 opmerkingen:

 1. Zo jij bent lekker bezig met van alles en nog wat. Heerlijk als je zoveel om handen hebt. Het geeft altijd variatie. Jou kloswerkje wordt erg mooi.
  groetjes Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kloswerkje! Leuk ook dat frivolité, kan ik niet voor elkaar krijgen. Ben ook benieuwd naar je topje als die af is. Groetjes van Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Waaauuuwww bezige bij. Jij bent druk bezig!!!
  Liefs Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk, je bent ook met van alles tegelijk bezig. Je hartenkleedje wordt prachtig, met dat overlopende garen. heel apart. En ik zie dat je niet met spoeltjes 'frievelt'? Ik heb het nog nooit met een naald gedaan... ga ik toch eens proberen. Ben ook benieuwd naar je top. Show hem maar als je hem af hebt hoor. Kijk ook uit naar je nieuwe breiblok.
  Groetjes,
  Rian

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi Corina dat kantkloswerkje.
  Knap hoor dat je dat ook al kunt!
  Ria.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!