maandag 4 februari 2013

Nieuw project en TIAS dag 9


Toen wij in september in Zweden waren, kocht ik een borduurpakket van het Zweedse merk Västgöta, het moet een lopertje worden, geborduurd met DMC garen op donkerbruin linnen. Het liefst was ik er gelijk aan begonnen, maar ik had me voorgenomen eerst dat kussentje af te maken met het cottage-huisje. Toen dat eenmaal af was, en ik ook nog gezorgd heb de 10e van de maand een serieuze frettenborduurwerk update te kunnen laten zien, kon ik deze niet langer negeren.


De bovenste foto heb ik vanmorgen gemaakt toen het net licht werd, de laatste zojuist met de laagstaande avondzon. De kleuren van de bovenste lijken echter. Het was wel weer even wennen aan de platsteken en steelsteken, maar ik vind het wel heel leuk om te doen, en het wordt toch wel naar m'n zin. Ik moet wel goed kijken hoe ik borduur, want de witte strepen zijn niet uitwasbaar. Die moeten dus wel goed bedekt worden.


En weer een vers stukje TIAS vandaag, zoals je ziet moesten de draadjes ook afgeknoopt en -geknipt worden. Er zullen nu nog een paar stukjes in effen garen volgen. En het lijkt nu wel een wandelwagen of wiegje te worden...

2 opmerkingen:

 1. Jij bent ook van alle markten thuis he. Alweer zo'n mooi werkje.
  Leuk hoor
  groetjes joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig borduurwerk. Mooi die combinatie van bruin en pasteltinten.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!