woensdag 9 maart 2011

AwardEventjes weggeweest, en nu weer terug. Lekker uitgewaaid.


Wat een reacties op het wandkleed, zeg,  ik word er bijna verlegen van! 


En laatst kreeg ik nog een award, van Linda van Tielse Taarten, dank je wel! 
De Liebster Blog houdt in:
- Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!).
- Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.
- Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!).
- Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.
(Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig.)Ik zag laatst een paar net beginnende blogjes voorbij komen, die er veelbelovend uitzagen. Helaas weet ik ze zo gauw niet meer te vinden, dus geef ik deze award door aan alle volgers met een eigen blog en minder dan 25 volgers. Af en toe maak ik een rondje langs mijn volgers, en bekijk hun blogjes dan ook eens, daar zit veel moois tussen!

2 opmerkingen:

 1. Proficiat met je gewonnen award :)

  Mvg Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Corina,

  Mooie foto hoor, jullie zijn vast wel moe na de reis?! Hoop dat het de moeite waard was, het was ongetwijfeld wel gezellig! Sam is helaas nog ziek, hopelijk slaapt hij nu wel weer door!
  Gr. Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!