maandag 4 oktober 2010

Dierendag


't Is voor het eerst dat de fretjes op Dierendag gewoon thuis blijven. Al zo lang als we ze hebben gaan ze allemaal, of een paar, mee naar m'n werk op Dierendag. Maar omdat we nu nog steeds twee groepen hebben, is er geen extra hok beschikbaar om een paar in te doen. En het is ook niet mogelijk om een hele groep mee te nemen. 't Moet voor de fretjes zelf ook leuk zijn, tenslotte. Hier zie je Jizzy en Stitch. Met Jizzy lukt het wel aardig om haar met Milo en Stitch te laten spelen, maar de rest wil nog niet erg...


Tja, de katten liggen graag te zonnen op het dak van het kippenhok. En de kippen maken zich daar helemaal niet druk om. Ook niet als de katten bij hen in de ren lopen. Ze houden het van een afstandje wel in de gaten en komen ze te dichtbij dan kakelen ze een keer. Dat is meestal al genoeg om de katten op afstand te houden.


Tja, en waar wij dan moeten zitten? Soms lijkt het hier elke dag wel Dierendag!

3 opmerkingen:

 1. Een leuke dierendag, Corina!
  Leuk ook dat je meedoet met mijn giveaway. Ik heb je naam in de grote schaal gegooid. Fingers crossed voor jou! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hebben je beesten het toch goed bij jullie Corina!!
  Wat een liefde voel ik altijd in je verhalen op je blogje.
  Hadden alle dieren het maar zo goed en dan bedoel ik ook For Ever!!!
  Knuffels and keep the good work going!!!
  Chrissie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijke foto's van je beessies! Wij doen niets bijzonders op dierendag voor de eigen dieren, die hebben dagelijks dierendag. Een borstelbeurtje krijgen ze vanmiddag (maar of ze daar nu zo heel blij mee zijn.............) en een extra kroel (ach, 1 op de 10000 per dag, telt dat nog?).
  Snoepjes en een extra lekker hapje eten mogen ze niet vanwege blaasproblemen, dus daar kan ik ze ook niet mee verwennen.

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!