zondag 20 augustus 2017

Vakantie


De afgelopen twee weken brachten we door op dit heerlijke plekje in Zweden, in een lekker rustig gelegen boerderijtje. Elke dag zagen we wel iets van wild vanaf het huisje (al dan niet met hulp van verrekijker), herten, kraanvogels (maken wel een beetje herrie vooral 's ochtend, maar dat mocht de pret niet drukken). Uitzicht:


Vanaf daar konden we fijne uitstapjes maken alle kanten op, de rust en de ruimte, en gewoon genieten van het met ons drietjes zijn.In het bos waar we op uitkeken, zagen we wel sporen van elanden, maar om de dieren zelf te zien, moesten we toch naar een elandenpark, waar we vanuit een treintje ze takjes met blad konden voeren, waardoor ze heel dichtbij kwamen en we ze ook konden aaien - heel bijzondere ervaring.Genoten van zee...
... bos...,
... meren...,


... herinneringen aan heel lang geleden...


en interessante museumpjes, misschien vertel ik daar later nog wel over. Als jullie dat leuk vinden om te lezen/te zien?

7 opmerkingen:

 1. Wat staat dat huis op een mooie plek. En wat een feest om zo allerlei dieren te spotten.. en ja, graag meer vertellen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijk land is Zweden toch he! Wij zijn net terug. Ik plaats er komende week een blogje over. Leuk als je er nog meer over vertelt!
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mooi plekje hadden jullie! Ergens in Värmland?

   Verwijderen
  2. Nee Halland! (en omgeving, Småland, Skåne - Kullaberg)

   Verwijderen
 3. Wat een mooie fotos. Het is een prachtig land.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat mooi daar, snap ik dat jullie genoten hebben. Tuurlijk willen wij meer weten over het museum, wij zijn heel leergierig ;)
  Mooie foto, zo kunnen wij fijn meegenieten :-)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een rust stralen je foto's uit! Het lijkt me heerlijk om zo'n huisje in de vakantie te bewonen en er lekker op uit te trekken. Vakantieverhalen zijn welkom hoor!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!