zondag 10 januari 2016

10e van de maand


Misschien had je het gemist vorige maand, toen was het niet gelukt om met een update te komen, kort daarna had ik een dikke week 's avonds weer de handen vrij en heb ik geborduurd. De zesde pagina is af.


In november was het nog zover, dus dat is wel een mooie vooruitgang, nietwaar?:


Zo in januari kon ik ook even niet laten te kijken hoever ik er vorig jaar januari mee was, en zo valt het me toch niet tegen wat ik heb kunnen doen in een jaar.


Ik had met de onderrand rechts willen beginnen, maar langs de randen zitten wat lichtere tinten, die voor mij niet veel toevoegen, en die ik dus weglaat. Alleen wist ik even niet meer hoeveel rijen kruisjes ik weggelaten heb, was het er 1, of toch 2 of aan die kant toch tot de rand? Nou ja, gelukkig zat m'n middendraad er nog, en ben ik dus maar bij het midden begonnen.


Deze laatste drie pagina's zijn korter dan de vorige 6, dus hopelijk gaan die laatste pagina's dan ook wat sneller. Ik ben er tenslotte al vanaf juni 2010 mee bezig.

3 opmerkingen:

  1. Je bent lekker opgeschoten,leuk om te volgen hoe je borduurwerk iedere keer groeit. Hoeveel fredjes hebben jullie? Als ik goed tel kom ik nu tot 5 en ben je net begonnen aan de zesde,groetjes, Nienke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow ! That is such detailed, intricate embroidery . Very beautiful .

    BeantwoordenVerwijderen
  3. You really do wonderful detailed work and fascination to watch this develop! Hope you are having a Happy New year take care from Carollyn

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!