maandag 12 september 2011

Ik recykleerVandaag begint de recykleer-14-daagse (zie Boomie's blog) waarbij het de bedoeling is van kleding of huishoudtextiel iets anders te maken, waardoor je het weer gebruikt. Nu ben ik dit weekend niet zo heel ijverig geweest, maar ik heb nog wel een foto van een broek die ik een jaar of 3 - 4 geleden maakte. (Er lijkt een vlek op te zitten, maar dat zat ooit op de lens van de camera, en het is nu nog niet licht genoeg voor een nieuwe foto.)


Deze broek maakte ik van mijn favoriete zwarte broek met wijde pijpen die toch echt te ver versleten was en een bruine broek die ik graag droeg, maar die een beetje krap was geworden. Het glanzende stofje is een restje stof van een rok die mijn moeder voor mijn zusje maakte. Ik heb 'm gemaakt vóór ik mijn jaar naailes volgde. Ik heb deze broek nog steeds, en eigenlijk ben ik er een beetje te zuinig op, hij draagt namelijk heerlijk!


Ik recyKleer

3 opmerkingen:

 1. Wat een leuk initiatief!! En het ziet er super uit! Je hebt nog 14 dagen om ijverig te worden.. tijd zat dus! Ik ben benieuwd wat je gaat maken, of hergebruiken eigenlijk!

  Groetjes, Jeanine.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn is dat hè, als je iets zelf maakt wat ook nog zo heerlijk draagt. Ik ben benieuwd naar de komende projecten. Goed initiatief. Er wordt al zoveel weggegooid. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben meteen effies bij Boomie gaan kijken, wat een heerlijk idee, zeg. Heel veel recykleer plezier.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!