dinsdag 22 februari 2011

Award


Ik denk altijd dat het me niet zoveel doet, al dat award-gedoe, maar als ik er dan een krijg, vind ik het stiekem toch wel leuk. Deze kreeg ik van Cash en Els. De bedoeling is dat ik 'm doorgeef aan max. 15 andere blogjes, en 7 persoonlijke dingen vertel. Goed, eerst dan maar aan wie ik 'm doorgeef:
Annemarie's Breiblog, omdat ze steeds zoveel moeite doet om Link Your Stuff in het leven te houden en daardoor bloggers met elkaar te verbinden.
Doos van Pandora, van Ellen, die zo ontzettend veel prachtige viltpoppen ontworpen heeft, waar van er nog een hele rij op m'n ooit te maken lijstje staan (en ik er ook al een heel rijtje gemaakt heb).
En voor Gera, van Droaties en Proaties (Septemberspring) die een heel gezellig blog bij houdt en zulke mooie dingen ontwerpt.


Goed, dan zou ik nog 7 persoonlijke dingen over mezelf moeten vertellen, hmm...


1. Vanaf 1 maart ga ik een dagje minder werken, lekker meer tijd voor mezelf, voor de tuin, voor de dieren, het huishouden en natuurlijk meer tijd om in de webwinkel te steken.
2. Ik mag drs. voor m'n naam zetten (wat ik overigens zeer zeer zelden doe), afgestudeerd in Utrecht, Geschiedenis van de oudheid en antieke cultuur (met name Romeinse geschiedenis) en Cultuureducatie. Tja, soms neemt het leven vreemde kronkels, hè.
3. Ik werk als activiteitenbegeleidster in een verzorgingshuis, met name op de afdeling met ouderen met dementie.
4. Ik klom vroeger liever in bomen dan dat ik met poppen moest spelen.
5. Ik heb een haat-liefde verhouding met koken, echt leuk vind ik het niet, goed ben ik er ook niet in, maar soms heb ik een smaak geproefd, van een sausje bijvoorbeeld, en dan lukt het me wel om dat smaakje te 'ontleden' en na te maken met diverse kruiden. Ook kokkerellen met verse ingrediënten uit eigen tuin vind ik wel weer leuk.
6. Van muziek (heel diverse soorten zelfs) kan ik erg genieten, maar ik kan absoluut niet zingen.
7. Ik heb er geloof ik nog nooit zo lang over gedaan om een blogberichtje te schrijven dan nu...

9 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met je award!!
  leuk om de 'persoonlijke dingen' over je te lezen!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd! Hoewel ik je dubbele gevoel over dit soort dingen herken, is het wel leuk wat achtergrond info over bloggers te hebben. Dat je bijv. aktiviteitenbegeleidster bent, dat verbaast me dan ook niet. Dat ligt helemaal in je creatieve lijn! Groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Really enjoyed reading a little about you, already learnt that you liked gardening but the other pieces of information were interesting. Congratulations on the award

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd, Corina! Leuk om al die dingetjes over je te lezen!
  ♥ Barbara ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ha Corina, wat ontzettend leuk dat je de award toch weer doorgeeft!! Leuk om de 7 zaken over jou te lezen. Vooral punt 7, is zo herkenbaar ;-))

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je award Corina !
  En wat een lieve bloemetjes heb je gemaakt ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Corina,
  Leuk om de 7 persoonlijke dingen te lezen!
  Dankjewel voor de award! Ik ga er even heel diep over nadenken.

  groetjes, Gera

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd met je Award.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Corina! Wat superleuk! Dankjewel! Ik voel me helemaal vereerd. Ik blijf proberen om Link Your Stuff in stand te houden hoor! Ik vind het zelf ook zo ontzettend leuk, en als ik dan ook nog een award krijg omdat ik er zo mijn best voor doe wil ik NOG meer mijn best gaan doen (-: heel erg bedankt, ik ga er zo gauw mogelijk even aandacht aan besteden op mijn blog.
  Groetjes en een hele fijne avond toegewenst!
  Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!