zondag 19 september 2010

Terug


Zo, ik ben er weer! We waren vrijdag al terug, maar m'n zusje logeerde hier nog, dus kwam er van computeren nog niet zo heel veel. De vakantie is weer voorbij. In de Zoo van Kaiserslautern fotografeerden we deze maffe alpaca. Ooit droomden we van een huisje met grond genoeg om een paar van die dieren te houden, ze schijnen heel vriendelijk te zijn en leveren geweldige wol...

Nou vooruit, nog een foto vanuit de Zoo, deze prachtige oehoe zagen we ook vliegen. Heel gaaf en je zou niet zeggen dat ie een spanwijdte heeft van 1,40 m.!


Na het dagje Trier aten we langs de Moezel in Mehring en bezochten daarna nog (het was nog net licht) het Romeinse huis daar. Een stukje hebben ze weer opgebouwd, en alles was gewoon vrij toegankelijk. Hooguit was er binnen nog iets dat we niet gezien hebben, maar buiten konden we gewoon rondkijken.


Verder zijn we nog naar Homburg geweest voor het kasteel en het Romeinse Museum daar vlakbij... kortom, we hebben best heel veel gezien. En best mazzel gehad met het weer, maar weinig regen, en als het regende was dat 's nachts of op een tijdstip dat het niet veel gaf.

Nu blogjes bijlezen, zo nog laten zien wat ik vandaag gemaakt heb, clubjes en forumpjes bijlezen... Morgen een avonddienst, dus begin ik pas 's middags, dan is het echt op...

Morgen zal ik de winnaar van de give-away bekendmaken!

2 opmerkingen:

 1. Hoi Corina,

  Fijn dat jullie weer heelhuids thuis zijn! Zo te lezen is het wel een geslaagde vakantie geweest. Jammer dat het zo snel gaat he, morgen begint de werkweek weer, succes!
  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Corina,

  Je hebt vast weer veel energie op gedaan na zo'n heerlijk weekje weg in een prachtige omgeving.

  De werkweek is al weer door de midden;-)

  Wij gaan volgende week nog wat genieten in Friesland, en hoop op hetzelfde najaarsweer als de afgelopen dagen.

  Lieve groetjes,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!