zaterdag 25 september 2010

Fretjes


Ja ja, het is met gelukt, m'n eerste 'block tatting' maaksels, de fretjes uit het patronenboekje van Martha Ess. Ach, ik moet nog even oefenen om de spanning gelijk te krijgen bij de grotere boogjes, maar voor de rest... ik ben niet ontevreden. Ik had niet gedacht dat ik deze techniek zó snel onder de knie zou krijgen. Ik heb ze gemaakt met Finca 16, en dan vallen ze wel heel klein uit, staart-neus is ongeveer 4 cm. Samen tellen ze als het 13e motief voor de 25 Motif Challenge.

Intussen heb ik ook de moed verzameld aan het 'mink'-patroon te beginnen voor de magic pillow, twee weken terug alles geknipt (slik, wat veel stukjes, en wat klein!), en nu het eerste blokje in elkaar gezet (het snuitje):


I did it, my first block tatting project. The pattern comes from the new book of Martha Ess. Not bad for the first time, don't you think? I just need to work on my tension a little... I couldn't help myself and made two little ferrets, in Finca 16 yarn (they are really tiny). Together they count for motif 13 of the 25 Motif Challenge.

7 opmerkingen:

 1. Die zijn gaaf! Ik ben op zoek naar een patroon voor frivolite-stokstaartjes. Maar nu ik dit zie moet ik het misschien op deze manier gaan doen. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oooh Corina, wat knap zeg!! Heel erg mooi je fretjes, zowel de frivolite als het quiltblok.
  Liefs Carla.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn mooi hoor, en zo klein. Wat ga je er mee doen?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What a great job! They look like actual ferrets! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!