vrijdag 9 april 2010

Wandkleed

Ja ja, het gaat gebeuren, we wonen hier al bijna drie jaar en eindelijk gaat m'n wandkleed een plekje krijgen. Ik ga 'm zo van zolder halen, en hopelijk hangt ie vanavond. Ik heb 'm gemaakt bij een workshop gegeven door Gemma Annink bij het toen nog bestaande atelier Merijntje in Culemborg. Dat was een hele dag flink prutsen en ook daarna gingen er nog wel een paar avondjes in zitten om 'm af te krijgen. Ik vond het heerlijk om te doen. Op de foto zie je het relief niet zo wat er in zit. Als ie hangt, zal ik kijken of ik betere foto's maken kan, met wellicht ook wat details.

Ik heb er daarna nog een gemaakt, heel anders van stijl, maar wel met ongeveer dezelfde technieken, alleen heb ik die nog steeds niet afgewerkt (voorzien van rand en lussen). Nu deze weer een ereplaatsje krijgt in de woonkamer, hoop ik ook weer zin te krijgen om het andere kleed af te maken.

6 opmerkingen:

 1. Wauw! Hij is prachtig! Als de mijne ook zo mooi wordt, ben ik heel blij! Geef 'm maar een mooi plekje, hoor. Dat verdient ie! ♥ Barbara

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo'n mooi wandkleed verdiend zeker een plekje aan de muur !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is zo mooi, wat heerlijk dat hij straks aan je muur mag hangen!
  Wat zul je er van genieten!
  Groetjes Corina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, die is leuk! Veels te leuk om niet op te hangen!

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi!
  Dit is zo'n schilderij waar je uren naar gaat zitten kijken omdat er steeds weer andere details naar boven komen...
  Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze is inderdaad veelste mooi om op zolder weg te leggen, dit pronkstuk zal je huiskamer mooi opsieren ( bestaat dat woord eigenlijk wel ??? )
  groetjes Natascha

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!