woensdag 24 februari 2010

Gekregen


Afgelopen zondag kreeg ik een tas voor handwerkspullen, kraaltjes en borduurspullen. Er zaten ook een paar kantklosboeken bij waar ik mijn moeder blij mee kan maken (dat weet ze nog niet). En dit prachtige kleed, het is heel groot met de twee randen al helemaal geborduurd, op het invullen van een paar vierkantjes na. En er was net begonnen met deze bloemen. Die randen vind ik schitterend, over die bloemen twijfel ik nog. Ik vind ze wel wat bont - daar moet ik nog even over denken of ik die wel laat zitten. Alle materialen, patroon, boek waar het plaatje in stond (een oude Ariadne) en een ruime hoeveelheid garens zijn er nog bij.



Er zaten een paar borduurboekjes bij en een poppen en beren tijdschrift.



Dit complete pakket voor een wandkleed zat erbij. Ik weet nog niet wat ik daar mee ga doen, voorlopig maar even naar zolder.



En een kleed, een vierkantje, met een blauwe rand. Het patroon van het geborduurde bloemetje, die kennelijk in elke hoek moest komen zat er nog wel bij in een boekje, maar het gebruikte garen niet. Dit heb ik intussen maar uitgehaald. In het boekje dat erbij zat, stond wel een heel leuk ander motief wat ik wel heel leuk vind passen bij de blauwe rand. Maar ik ga 'm eerst uitwassen, er zitten wat vlekken op (roestige spelden?) en ik wil eerst weten of die eruit gaan!

3 opmerkingen:

  1. Hoi Corina,

    Dat is nog eens leuk om te krijgen!!

    Niet gek,hoor!
    En je kunt er ook nog eens iemand anders blij mee maken!!

    Geniet ervan,groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een geluk dat het materiaal en patronen erbij zitten weet je weer wat te doen veel pret ermee

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat een prachtig geschenk, de bonte rand vind ik juist geweldig. Mijn moeder borduurde ook altijd tafellakens, ben er ondersteboven van.een groet van de moeder van Margreet,Elly H.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!