dinsdag 18 mei 2021

Lente!

 

Dit bruggetje zie je vaker in mijn foto's, twee zijn het er eigenlijk, daar lopen we dagelijks heen naar school. Deze foto is van vorige week zondag (9 mei, bij jullie in Nederland moederdag, hier pas de 30e).Ik was benieuwd of die strenge, lange winter effect zou hebben op de bloemen, maar behalve dat alles wat later is, helemaal niet. De anemoontjes hebben er duidelijk niet onder geleden. Sterker nog, het lijken er dit jaar wel meer dan ooit.
En dit feestje verscheen in de tuin:


De was kon weer lekker naar buiten en ook de poezen waren blij dat ze naar buiten konden. Grappig om te zien hoe ze overal rondliepen, alsof alles opnieuw verkent moest worden na de winter.


Donderdag, Hemelvaartsdag, ook hier een vrije dag. Er was regen voorspeld, maar de dag begon stralend, dochter speelde lekker buiten met een buurmeisje en voor het eten hebben we haar moeder ook maar uitgenodigd. De meiden wilden zo graag picknicken in de tuin. Gezellig buiten gegeten en daarna gingen ze aan de overkant spelen. Konden wij even een rondje rijden.Zie je hoeveel groener al in een paar dagen tijd?

Intussen pakten dikke wolken zich samen.


De weg was nog zo warm dat de regen snel verdampte.
Eenmaal thuis kregen we een paar flinke onweersbuien over ons heen. Oh, ik moet echt minder foto's gaan maken geloof ik...

2 opmerkingen:

  1. Mooi, hoor! Ook in Nederland steeds meer groen en kleur overal. Gelukkig wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nee hoor, blijf maar lekker veel foto's maken en plaatsen. Ik geniet ervan.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!