donderdag 5 maart 2020

Blog / patronen

Zo, m'n blog is weer eens netjes bij gewerkt, ik ben nog niet helemaal tevreden over de foto bovenaan, maar nu moet het maar even wachten op stabieler weer. Terwijl ik bezig was verdween het goede licht waar de ochtend mee begon. Hier moeten we het dan maar even mee doen tot verder in het voorjaar/zomer. Staat toch wel weer gezelliger/herkenbaarder met zo'n foto. Mijn Zweedse schaduwblog heeft nu dezelfde foto (met andere titel uiteraard).

De pagina met patronen vond ik onoverzichtelijk geworden, dus die heb ik gesplitst in een pagina met breipatronen, haakpatronen, frivolitépatronen en wat daar niet onder past, staat onder overig. Voor degenen die nog breien aan de Arsenic & Old Lace (ik weet dat die er zijn!), de bekende lijst met de patroondelen staat onder het tabblad breien. Hopelijk helpt dit het zoeken makkelijker te maken.

Ik ben nog van plan bij de patronen ook de links toe te voegen naar mijn patronen die op Breiclub.nl verschenen zijn, en volgens mij heb ik er nog wel meer gemist. Dat komt dus nog.

Als je iets maakt van mijn patronen, vind ik dat super leuk om te zien, of deel het via social media met de hashtag #handwerktuin (/@handwerktuin). Uiteraard vallen mijn patronen, ook de gratis patronen onder het auteursrecht, en mogen dus niet onder een andere naam of op een andere plaats gepubliceerd worden zonder mijn toestemming. Je kunt altijd linken naar het betreffende patroon.

Heb je nog andere suggesties om dit blog te verbeteren?

4 opmerkingen:

  1. I like the new look with easily accessible pages and projects ! It is so much work.... good job 💚

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto bovenaan je blog :)
    Daar gaat nog veel tijd in zitten, in sorteren en veranderen van je blog!
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het een supergezellige foto hoor.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!