dinsdag 5 september 2017

Zonnebloemmeisjes


Ik vond ook nog een pakketje van Amaranth, voor Zonnebloemmeisjes, al zo lang geleden geknipt dat ik niet eens meer weet wanneer, maar nu ik toch alle spulletjes om hoofdjes te maken bij de hand had, gelijk maar doorgepakt met deze. Amaranth bestaat trouwens niet meer, maar hier en daar zijn er nog wel pakketjes van te vinden. Wat mij vooral aansprak is de eenvoud van de ontwerpen.


Toch ook weer leuk om te doen, eigenlijk wel. Het was alleen dat ik al zoveel popjes had voor alle seizoenen, en ik ook stopte met neerzetten omdat de katten het overhoop haalden of de fretten, en we de ruimte ook nodig hadden voor de fretten. Dat was eigenlijk vooral dat ik ermee gestopt ben, niet omdat ik het niet meer leuk vond.


Nu staat er wel weer eens een seizoenstafel, omdat dl nieuwsgierig werd naar de popjes van de zolder. We zien wel hoe lang we dat volhouden ;-)


Voor meer poppennieuws:

Blauw ruitje,

4 opmerkingen:

 1. wat ontzettend leuk de zonnebloemmeisjes. En een leuk idee zo'n seizoenstafel. doet me denken aan mijn moeder die ook iets van een seizoen op de eettafel deed in de woonkamer.
  Liefs, Mariam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Schattige popjes! En wel heel leuk, zo'n seizoenstafel!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn wel heel leuk en fleurig ook!
  Oude liefde roest niet hè.. en als je dochter ook zo van deze popjes houdt, dan denk ik dat ze vaker in de vensterbank komen te staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze zijn mooi en leuk dat je dochter er naar vroeg, kunnen wij ook meegenieten met alle mooie dingen die je gemaakt hebt voor de seizoenstafels :) Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!