maandag 1 april 2013

2e Paasdag


Geïnspireerd door de diensten van Witte Donderdag en Goede Vrijdag, begon ik zaterdag, mede naar aanleiding van wat ik op het blog van Jenny of Elefantz zag aan dit mini-quiltje. Ik heb haar patroon alleen als inspiratie gebruikt, en eigenlijk heel erg uit de vrije hand gewerkt. En eigenlijk was het een soort meditatief bezig zijn. Uiteindelijk was het voor mij ook niet meer belangrijk of het mooi zou worden of niet, het bezig zijn en het nadenken over was voldoende. Ik ga het allemaal niet uitleggen, maar voor mij zit hier heel veel in.


Hier mijn schetje (wat ik eigenlijk nooit doe zo in kleur) en de achterkant, met initialen (CJ), jaartal en tunneltje om het quiltje op te hangen. Hij lijkt op de foto scheef zie ik, maar dat komt omdat ik 'm wat bol genaaid heb, zodat het houtje erdoor past.


En omdat het niet alleen 2e Paasdag is, maar ook de Internationale Frivolité Dag, ga ik verder aan mijn appeltje. Happy Tatting!

6 opmerkingen:

 1. Your meditation piece is quite beautiful! I love the rich colors for your apple! Happy International tatting day!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ...Happy int.tatting day, Corina,...your wall patchwork is sooo beautiful in desing and work!!!... Enjoy the day:))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ik zie een aantal bijbelse gedachten in je prachtige wandkleed. Ook een hele mooie manier om met de betekenis van Pasen bezig te zijn!

  groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!