maandag 19 augustus 2024

Week 33 deel 1, meren en klussen

Maandag gingen we nog even met de voetjes in het water, dit keer in Unnaryd.



We hadden nog een paar warme dagen, 's ochtends klussen en 's middags eropuit. Je kunt toch niet schilderen in de brandende zon. Water opzoeken is altijd fijn.




En even zwemmen ook.







Maar ja, het werk thuis gaat niet vanzelf...

De stoepbanden rond de zonnewijzer zakten steeds verder naar binnen. Nu had ik de andere perken met metalen randjes gedaan. Wel zo mooi om dat hier ook te doen. Eruit met die kanten...



De stoepbanden hebben we gelijk hergebruikt onder de containers. En de roosjes (the Fairy) die over de rand hingen belandden op de vaas.

Eindresultaat, met lavendel op de hoeken (eerder Salvia geprobeerd, maar die kwamen zelden terug na de winter. Elders heb ik een lavendel die het prachtig doet, dus nu die maar proberen hier ook):

Donderdag was dochters schoolvakantie voorbij. Stel je voor dat je een klavertje vier vindt op weg naar school voor de eerste dag in de middenbouw (klas 4). 

Ze verzamelen op het plein, alle klassen. De vlag wordt gehesen, het volkslied gezongen en nog een liedje, praatje van de rector, dan maken de kinderen een lange boog en gaan de van de jongsten tot de oudsten er onderdoor en naar binnen.

Wij klussen nog even verder. Linker raam (dochters kamer) is klaar, en een tweede kozijn zit erin in de aanbouw. 


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!