donderdag 10 oktober 2019

Vliegenzwammen


Op de Facebookgroep van Adrienne Verstraten loopt een uitdaging om een herfsttafereel te maken (zonder popjes) in de maand oktober, daar voortgangsfoto's van te laten zien en eind van de maand een plaatje van het totaal.

Nu was ik bezig m'n eigen patronen te vertalen naar het Zweeds, maar daarvoor zou het wel handig zijn even in Zweedse patronen te duiken, en daar wat meer ervaring mee op te doen, want hoe zeg je nou...

Nou ja, deze beide feitjes waren voor mij genoeg om te gaan speuren naar herfstige Zweedse haakpatronen, het resultaat kan meedoen aan de uitdaging, en onderweg kom ik zinnetjes tegen en omschrijvingen die ik kan gebruiken voor het vertalen van mijn patroontje. Perfect!

Het eerste patroon wat ik maakte was van Steen i Stugan van Åsa, ik maakte alle drie de maten een keer. Was een leuk patroontje om te maken. Ik heb een extra steentje onderin de steel gedaan, zodat ze goed rechtop staan en niet topzwaar worden.


Op naar de volgende!

6 opmerkingen:

 1. If there is a prize for this month with out dolls you would when it😀 I love these little mushrooms❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke zwammen, leuk tafereeltje zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jou kennende wordt dit vast een prachtig tafereel, je bent al mooi gestart met de zwammen. Ook je popje vindt ik zooo schattig, met de kleding komt het vast ook goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed gelukt, gezellig in huis :)
  Groet Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!