donderdag 6 augustus 2015

Tuin


De tuin zag er dramatisch slecht uit, maar gisteren had ik hulp en is er hard gewerkt. Wow, onder al dat onkruid zat zowaar nog een tuin! Vooraan op de foto hebben de aardbeien gestaan, maar die waren dringend toe aan een nieuw plekje... nou ja, ook nieuwe plantjes nog een keer. Dus nu lekker leeg... waarschijnlijk wordt dit het nieuwe kruidentuintje.

Het middenperk was ooit gereserveerd voor groenten, maar is nu een bessenperk geworden. De struiken stonden al her en der verspreid in de tuin, maar dit is makkelijker in onderhoud, en overzichtelijker voor ons dochtertje als ze wat groter wordt, dan kunnen we haar uitleggen dat ze van dat perkje onbeperkt mag eten.


De japanse wijnbes kent ze al, en plukt er ook al zelf van (ja, ze is pas net een maandje 1 jaar). Ze probeert zelfs papa eraan te krijgen, maar dat lukt nog niet erg...

Ik blijf de combinatie mooi vinden van de wijnbessen met de rode sierkers erachter.


Van de bramen hebben we ook al heel wat gesnoept. Ik heb besloten dat hij er echt uit moet, omdat ie niet in toom is te houden, maar een beetje jammer is het wel... himalaya bramen zijn zooooo lekker.


De roos geeft nog even een toegift... hij was in juni prachtig vol met rode bloemen, nu bloeit hij nog na met enkele van deze:


1 opmerking:

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!