zaterdag 16 mei 2015

Workshops frivolité


Voorzichtig plan ik weer richting workshops komend najaar, maar ik merk dat er grote vraag is naar frivolité lessen, dus tot die tijd heb ik deze tussenoplossing bedacht. Je kunt nu ook bij mij thuis een individuele workshop van ca. anderhalf uur komen volgen, waarin je zelf kunt aangeven wat je wilt leren. De basisknoop, of juist wat gevorderden techniekjes... naald of spoeltje... een patroon dat je wilt maken en niet uitkomt... dat mag je zelf bepalen. 

Het enige waar je rekening mee moet houden is dat de techniek met de naald sneller leert dan met de spoel, dus dat je voor de naald wellicht meer techniekjes kunt leren in die tijd dan met de spoel. Maar ook met de spoel ga je de basis leren, de knoop en de ringen/bogen die je ermee kunt maken, zodat je heel veel patroontjes kunt maken zonder al te veel problemen.

De kosten zijn € 15,- incluis koffie/thee. Je mag je eigen materialen/patronen meenemen, maar je mag ook van mij iets lenen om te proberen. 

Kleine kanttekening, de les zal niet geheel ongestoord verlopen, want er is een tienmaandertje bij. 

Meld je aan door een mailtje naar handwerktuin[at]gmail.com, dan maken we een afspraak. 

4 opmerkingen:

  1. Love your work, and even thought I know how to tat I would love to visit, sadly I live too far away :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!