woensdag 25 april 2012

WOW: bezig op woensdag


Het breien van de wingspan beviel me zo goed, dat ik gelijk al weer zin had in een nieuw breiproject. In de laatste Anna zag ik een leuk patroon... maar toen herinnerde ik me dat ik dit project nog had liggen, garen en patroon compleet bij elkaar. Een niet al te ingewikkeld patroon - perfect voor 's avonds op de bank! Eerst wordt het tricotgedeelte van het vest gebreid, dan komen de banen in de open steek eraan. Het tricotgedeelte begint aan 1 stuk, dat vind ik altijd wel erg prettig.


Het kriebelde ook al een hele tijd om weer met kantklossen bezig te gaan, en gisteravond kon ik de kriebel niet meer weerstaan. En ik wist zowaar nog hoe ik volgens de Idrija-manier de puntige hoek moest maken. Phew... ik ben het nog niet verleerd!

In de tuin volgt alles zich nu in een rap tempo op, het een is uitgebloeid, maar je mist her haast niet, omdat het volgende al weer schittert. De bloesem van de peer en appel viel tegen, dus ik zal zeker niet zo'n mooie oogst hebben als vorig jaar. Kruisbes en Jostabes gaan daarentegen wel fantastisch. Ook bloeien de aardbeien al volop en kan ik al sla eten uit het kasje. En wat dacht je van m'n sierappel?


Of zo tegen de lage ochtendzon in al dat frisse groen?


Wil je zien wat anderen doen op deze woensdag. kijk dan op Esther's Blog!

5 opmerkingen:

 1. idd een heel leuk mouwloos jasje ...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. You have nice projects to start! Good success!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw Corina, heel erg mooi zeg, je vestje en je kloswerk! Prachtig!
  gr. Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat een leuk kantkloswerkje heb je opstaan, krijg ook zo'n zin om weer eens cursussen te gaan volgen in kantklossen.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat wordt een flinke lap breien :-)) en dan ineens ben je weer aan het priegelen. Ik snap het hele maal!

  groetjesssss

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!