dinsdag 3 mei 2011

Eco katoen


Tja, ik had nog een cadeaubon liggen van een wolwinkeltje vlakbij mijn werk, en die moest ik natuurlijk nog wel even opmaken voor het UWYH-halfjaar ingaat. Dan 'mag' ik alleen nog gebruiken wat ik al op voorraad heb. 


Wat me naar binnen lokte was de aanbieding van eco-garen voor niet al te duur. Ik viel echter al rap voor dit patronenboekje met dat prachtige vest voorop. Al was dat dan bedoeld voor ander garen, het zou ook wel moeten kunnen met dit garen. Ik vond de kleurtjes wat vreemd, dus ik ben toch maar weer voor veilig, neutraal gegaan. En met die bon was ik voor 1,95 klaar!


Nou, ik denk niet dat ik me hoef te vervelen, dat halfjaar zonder nieuwe spulletjes te kopen... (Uiteraard koop ik trouwens wel materialen die ik voor bestellingen nodig heb, zit daar maar niet over in!)

4 opmerkingen:

 1. vind het een mooie kleur en ook de vest is prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In een eerder berichtje las ik ook dat je interesse hebt in milieubesparende materialen. Op mijn site staat een link van Sweet en simple stuff, van Marijke Bongers. Zij gaat ook helemaal voor deze materialen en ze geeft via haar andere sites een heleboel info hierover. Misschien heb je er iets aan...
  Groet, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zal erg mooi worden het vest van dit katoen. Ben benieuwd naar het eindresultaat, groetjes Roos

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!