dinsdag 30 november 2010

Zpaghetti tassen en experimenten


Mijn zus Willeke had een aantal projecten bij zich die alleen nog in elkaar hoefden gezet. Zo ook deze tas van zpaghetti, dat restmateriaal uit de textielindustrie, wat dan op lange repen gesneden wordt en verkocht wordt onder de naam Hoooked Zpaghetti. Dat antraciet wat ze gebruikte heeft een klein glimmertje erin. De hengseltjes haakte ze door een sliertje lossen van het antraciet aan weerskanten te omhaken met het lichter grijs. Nu moet ze 'm thuis nog voeren.
Deze breitas had ze ook al bijna klaar toen ze kwam. De tas hoefde alleen nog afgewerkt en voorzien van sluiting. De beschrijving van deze tas verschijnt binnenkort als patroonblad in de webwinkel.
Willeke is ook begonnen met experimenteren met de tunische haaknaald en zpaghetti, wat een erg leuk resultaat oplevert. Het tasje rechts is van mij en heb ik dit weekend gemaakt. Ik ga 'm alleen nog voorzien van een sluiting en dan zal ik er meer over vertellen. Ik heb in elk geval weer eens heel andere technieken gebruikt met zpaghetti.

2 opmerkingen:

 1. Het tunisch haken met Zpagetti geeft een super resultaat!
  Ik heb er ook bijna een tas mee klaar!

  Groetjes
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha jullie ook al in de ban Zpaghetti!! Leuk materiaal is het en zo veel keus in kleur.

  Succes en fijne dag, Els

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!