zaterdag 19 december 2009

Kerstboom - maar dan anders!


Tja, ik had al bedacht dat ik dit jaar geen kerstboom wil, toen zag ik iets op een beurs maar kon dat nergens gekocht krijgen - dus dan zelf maar aan de slag.


Ik ben begonnen met wilgentakken uit eigen tuin, wat coniferentakken gebruikt, maar die verwerken niet zo fijn. Bij m'n ouders snoeihout van fruitbomen opgehaald en vandaag ermee verder. Ik was begonnen met ijzerdraadjes, maar dat bleek niet handig. Al snel overgegaan op warme lijm, dat ging beter, al was het in de schuur haast te koud. Toen eindelijk de top bereikt was, de lichtjes erin (100 st., dat had ik dus beter gelijk met het maken kunnen doen...), op de seizoenstafel geplaatst... Geeft wel veel voldoening en dat verse hout ruikt ook nog eens heel lekker.

6 opmerkingen:

 1. Heel erg mooi,deze natuurlijke kerstboom!
  Groet Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben jij toch 'n handige tante, Corina....
  Het zal veel werk geweest zijn om deze piramide te maken, maar dan heb je ook wat!!
  Jaren terug was ik eens rond de Kerst in de tuin van Appeltern waar veel decoratie's van fruitsnoeihout gemaakt waren, ik heb werkelijk mijn ogen uitgekeken ,zó mooi.
  Makkelijk dat jij het zo bij je ouders kunt gaan halen.
  Nog fijne kerstvoorbereidingen gewenst!!
  Groetjes,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem helemaal schitterend!!!

  Groetjes
  Miriam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Corina, wat prachtig! Ik zit me helemaal te vergapen aan je creativiteit! Enig om je eigen boom te plakken, lichtjes erin en genieten maar, leuker kan het toch niet! Je bent in ieder geval super origineel!
  Heel fijne kerstdagen!
  Een hartelijke groet, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Corina,
  Wat is je kerstboom mooi geworden zeg! Dat is vast een hele gezellige en sfeervolle kersttafel zo 's avonds met alle lichtjes aan! Prachtig!

  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!