maandag 1 juni 2015

Bolero twijfels


Het begint wat te lijken, maar nu stuit ik op een dilemma. Ik had volgens het patroon 200 gram garen nodig, en voor de maat groter ook nog. Ik had ook precies 4 bolletjes van dit garen. Met breien houd ik altijd fors over, en ik haak ook redelijk los dacht ik, dus ik verwachtte wel over te houden,


Dit waren de mouwtjes, die zijn er dus ook al ingezet, zoals je ziet. Aan de onderkant kwam dan nog een rand met schulpjes.


Onderlangs moet eigenlijk nog 1 rand (anders dan de voorgaande) en langs de voorkant/hals moet nog zo'n schelprandje waar ik hier twee van gedaan heb. Maar je ziet het al, het plukje garen dat daar ligt, is alles dat ik nog over heb. Wat zal ik doen, een combinatie garen erbij zoeken (kopen) voor de laatste randjes, of het maar laten zoals het is?

3 opmerkingen:

 1. You pose an interesting problem :) I love this color it looks a little like oatmeal and maybe pick a color that is one of the darker shades in solid. Only if you want to add on :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zou een kleurtje erbij halen uit de kleuren die erin zitten en daar het randje voorlangs en onder de laatste rand en aan de mouwtjes een randje haken.
  Leuk trouwens.... bolerootje...
  liefs Marianne.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou het zo laten. Gemeleerd garen oogt al drukker en als er dan ook nog ander garen bij komt dan wordt het waarschijnlijk te druk/rommelig.
  Al gepast en voor de spiegel gestaan?

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!