woensdag 4 juni 2014

Framed Flowers update


Deel 5 is ook af van Gingini's superleuke BOM Framed Flowers. De patronen vind je HIER. Ineens blijk ik het toch aardig gevonden te hebben met het 'needleturnen', het kost steeds minder moeite het naar m'n zin te krijgen, en ik vind het ook heerlijk om te doen. Dat had ik niet verwacht!


Omdat ik geen idee heb of ik deze BOM kan blijven volhouden, heb ik de blokken zolang in de kamer hangen aan een lint gespeld. Zal later wel eens zien of het inderdaad een soort van quilt wordt met 12 blokken, of dat ik er iets heel anders mee ga doen (met het deel dat ik heb). En eigenlijk vind ik het zo ook best leuk staan (al passen hier natuurlijk nooit 12 blokken onder elkaar).

5 opmerkingen:

 1. Het blok is mooi geworden! Ik zie dat je verschillende stofjes voor de bloemblaadjes hebt gekozen; eigenlijk wel zo leuk, want ik vind het anders wel een beetje saai worden. Ik zat juist gisteravond te stoeien met de stofjes keuze voor dit blok.
  Het needleturnen is toch een fijne applicatiemethode hè.
  Je kunt ook nog een tweede lint ophangen als de rij te lang wordt. Ik denk dat ik mijn blokjes als 'boekpagina's' aan elkaar ga zetten...

  Fijne dag, groetjes v. Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Blok 5 is prachtig geworden, je hebt al een mooi geheel gemaakt die goed bij elkaar passen! De ijskoffie kende ik al van in mijn kindertijd (lang geleden). Toen maakte mijn mama het al voor ons, superlekker!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de kleuren prachtig! Mooi om ze zo aan een lint te hangen.
  Gaat het goed met je/jullie? Sterkte met de laatste loodjes.

  lieve groet,
  Betsy
  Wolatelier DiAn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hartstikke leuk geworden Corina! Heel leuk met die verschillende lapjes, zelf kon ik niet zoveel bijelkaar passende bruinen voor de bloem vinden. En zo aan een lint ziet het er helemaal geweldig uit! Goed idee! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. This is so pretty, I like your choice of colours.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!