dinsdag 9 februari 2016

Gehaakte lappenpoppen


Het boek is uit, Gehaakte Lappenpoppen van Sascha. En ik mocht weer patronen testen in het voortraject. Helaas was ik toen erg druk, dus ik heb er maar een getest, de kikker. Nou ja, een kikker is ook leuk voor de Dinsdag Poppendag, toch?


Was een leuk beest om te haken, gemaakt van restjes wol. Ik had alleen maar kattenogen in de goede maat, maar overdwars vond ik het toch wel kikkerogen, niet dan? Ik had eigenlijk nog niet zo vaak gehaakt met meerdere kleuren in 1 toer, dus dat was ook wel weer een leuke ervaring.


Nu het boek uit is, roept mijn dochter elke keer als het op mijn fb-tijdlijn voorbij komt: pop! Dus misschien zal ik het boek ook nog moeten aanschaffen en de pop voor haar maken.

Voor andere poppenberichten zie:9 opmerkingen:

 1. Ik zal het boek eens op gaan zoeken, ik moet binnenkort ook weer aan de knuffels en baby spul en de kikker vind ik al heel leuk!
  Groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De poppen zijn echt prachtig en superleuk! Helaas haak ik niet graag, breien is meer mijn ding. Maar je kikker vind ik echt geweldig! Je dochter zal vast nog wel meer zulke poppen willen.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk, je kikker! Past prima op poppendag :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje je kikkerpop en hij lijkt zo echt. Het was me niet opgevallen dat het kattenogen zijn, het lijken precies echte kikkerogen. Groetjes, Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wonderful and every one loves puppets that is what these look like to me, maybe word lost in translation!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je mocht proef haken, benaderen ze jou daarvoor? Ik vind kikker super leuk geworden. Ik heb nog boekenbonnen, ik denk dat ik het boek ook ga kopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja hoor, het zijn echt kikkerogen... Wat een leukerd! Kun je hem ook nog als handpop gebruiken?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk boek lijkt me dat, ik ga eens kijken of ik het ergens zie!
  Groeten van Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat leuk dat je mag proefhaken, hij is prachtig geworden. Die ogen kunnen heel goed hoor. Ik ga het boek maar vast op mijn verlanglijstje zetten
  groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je de moeite neemt om te reageren! Dat wordt altijd gewaardeerd!